丹麦最大的Outlet

AngelsTale 发表于 2009-6-11 12:45:33 | 显示全部楼层 |阅读模式

ÅbningstiderMandag-fredag kl. 10 - 18
Lørdag kl. 10 - 17
Første søndag i hver måned kl. 10 - 16, og hver søndag i juli og december.

AdressePremier Outlets Center
Klosterparks Allé 1
4100 Ringsted

可参阅http://www.premieroutlets.dk/
回复 呼我

精彩评论14

龙一 发表于 2009-6-11 12:48:20 | 显示全部楼层
啥时候一起去啊!组织一个shopping trip,一日购物团!
 楼主| AngelsTale 发表于 2009-6-11 12:54:01 | 显示全部楼层
哈哈哈哈!
我没问题啊!
车票可以买个十次卡!
哈哈!
或者租个车去!
gingerjb 发表于 2009-6-11 15:44:14 | 显示全部楼层
别报太大希望,上次去里面很多店都是空着或者半空,也就锐步专卖店,还有卖厨具的值得逛逛。
龙一 发表于 2009-6-11 17:24:37 | 显示全部楼层
哈哈哈哈!
我没问题啊!
车票可以买个十次卡!
哈哈!
或者租个车去!
AngelsTale 发表于 2009-6-11 13:54

绝对可以租个车,或者找个不花钱的,哈哈。。。
龙一 发表于 2009-6-11 17:24:51 | 显示全部楼层
别报太大希望,上次去里面很多店都是空着或者半空,也就锐步专卖店,还有卖厨具的值得逛逛。
gingerjb 发表于 2009-6-11 16:44

据说CK也不错
gingerjb 发表于 2009-6-11 19:17:08 | 显示全部楼层
上次1月份去,没看到CK专卖,boss的也没开,只有耐克,锐步,鳄鱼(里面基本就是空的),Levis,和一些丹麦本地店铺。
bigjump 发表于 2009-6-11 19:45:50 | 显示全部楼层
 楼主| AngelsTale 发表于 2009-6-12 00:02:26 | 显示全部楼层
楼上的,查看www.rejseplanen.dk
里面有告诉你几区,怎么走
Sassyev 发表于 2009-9-26 20:04:11 | 显示全部楼层
God ide..Skal nok kigge forbi når jeg kører tilbage fra København..
龙一 发表于 2009-9-26 20:09:28 | 显示全部楼层
God ide..Skal nok kigge forbi når jeg kører tilbage fra København..
Sassyev 发表于 2009-9-26 21:04

hvor bor du?
Sassyev 发表于 2009-9-26 20:13:53 | 显示全部楼层
Jeg bor i Slagelse
龙一 发表于 2009-9-26 20:28:49 | 显示全部楼层
Jeg bor i Slagelse
Sassyev 发表于 2009-9-26 21:13

OK。jeg vil besøge dig når jeg er i slagelse næst gang.
Peculiar34 发表于 2009-10-10 10:18:58 | 显示全部楼层