[其他] 婚后几年财产共同享有

SSCG2012 发表于 2015-1-15 13:01:26 | 显示全部楼层 |阅读模式
各位和丹麦人结婚,几年以后财产共同享有啊?我老公说两年,我怎么记得是五年呢?
回复 呼我

精彩评论7

楼主| SSCG2012 发表于 2015-1-15 19:42:26 | 显示全部楼层
就按法律呢?
xosas33 发表于 2015-1-16 11:27:56 | 显示全部楼层
这是相当有钱的主啊
雷猴 发表于 2015-1-19 21:36:59 | 显示全部楼层
对的,是5年~

婚姻超过5年,离婚分财产的时候,可以要求均分
不到5年的,其中一方有权以对方没有对共同财产积累做过太多贡献为理由,拒绝均分

1. Du skal have indbragt til væsentligste del af fællesboet
2. En ligedeling skal være åbenbar urimelig, navnlig derved at ægteskabet har været kortvarigt og at der ikke har været et økonomisk fællesskab af betydning.

I praksis ses reglen kun anvendt hvor ægteskabet (inklusiv forudgående samliv) har varet mindre end 5 år.

http://www.ret-raad.dk/Offices/H ... g.aspx#.VL1p10eG_N4

太牛XXXXXXXX啦: 5.0
太牛XXXXXXXX啦: 5
kura + 10 赞一个!

查看全部评分总评分 : 威望 +10

楼主| SSCG2012 发表于 2015-1-20 10:59:18 | 显示全部楼层
雷猴 发表于 2015-1-19 21:36
对的,是5年~

谢谢猴哥!
 楼主| SSCG2012 发表于 2015-1-20 10:59:20 | 显示全部楼层
雷猴 发表于 2015-1-19 21:36
对的,是5年~

谢谢猴哥!