[签证] 关于陪读的同居18个月的问题

猫猫 发表于 2013-4-16 19:19:40 | 显示全部楼层 |阅读模式
办陪读需要单身证明么?通过同居办的话必须连续18个月落在一个地址么,中间不可以断开?
回复 呼我

精彩评论15

雷猴 发表于 2013-4-16 20:05:24 | 显示全部楼层
是的,要在申请前,连续居住在一起至少18个月以上,不能断开。
最好黄卡地址在一起。如果不行,那么共同的租赁合同也可能被接受

Hvis der er tale om et ugift par, vurderer Udlændingestyrelsen på baggrund af samtlige forhold i sagen, om parret har et fast samliv af længere varighed. Det skal normalt kunne dokumenteres, at partnerne har boet sammen i mindst ca. 1½ år på den samme adresse.

Samlivsforholdet kan dokumenteres ved at fremlægge eksempelvis fælles lejekontrakt eller fælles bopælsregistrering, eller ved dokumentation for længerevarende ophold i hinandens bopælslande, for eksempel kopi af flybilletter eller kopi af visum. I disse sidstnævnte tilfælde skal det endvidere kunne sandsynliggøres, at man har boet sammen under opholdene. Det er som udgangspunkt ikke tilstrækkeligt, at man har samlevet under forskellige besøgsophold hos hinanden.

http://www.nyidanmark.dk/da-dk/O ... ler/fast-samliv.htm
深海大虾米 发表于 2013-4-17 13:16:27 | 显示全部楼层
雷猴 发表于 2013-4-16 20:05
是的,要在申请前,连续居住在一起至少18个月以上,不能断开。
最好黄卡地址在一起。如果不行,那么共同的 ...

如果不通过同居办理的话,需要什么条件呢,雷猴?两个人在丹麦结婚,去Kommune登记,然后每个家庭成员需要存2万5丹麦克朗.

我还听说新改的政策要签证至少半年以上?是三个月还是半年啊?
龙一 发表于 2013-4-17 13:36:11 | 显示全部楼层
如果结婚就没问题啦。以前有满足24岁的条件办签证,需要雷猴确认。

24岁时针对嫁/娶丹麦人的  发表于 2013-4-17 17:19
oldfish 发表于 2013-4-17 14:22:06 | 显示全部楼层
深海大虾米 发表于 2013-4-17 13:16
如果不通过同居办理的话,需要什么条件呢,雷猴?两个人在丹麦结婚,去Kommune登记,然后每个家庭成员需 ...

你办陪读?那就是另一半不是丹麦人啦,那还用什么两万五啊

老中陪读的多了去啦
深海大虾米 发表于 2013-4-18 12:19:06 | 显示全部楼层
oldfish 发表于 2013-4-17 14:22
你办陪读?那就是另一半不是丹麦人啦,那还用什么两万五啊

老中陪读的多了去啦 ...

陪读也需要存款证明的啊
雷猴 发表于 2013-4-18 19:31:16 | 显示全部楼层
如果不通过同居办理的话,需要什么条件呢,雷猴?两个人在丹麦结婚,去Kommune登记,然后每个家庭成员需 ...

结婚就可以了

如果对方是学生,没有固定收入,则需要存款证明.
存款证明是每月5267克朗X12

5.267 kr. for gifte eller samlevende personer, der er fyldt 25 år

具体要求陪读申请表都里写有:

http://www.nyidanmark.dk/NR/rdon ... mpanying_spouse.pdf
雷猴 发表于 2013-4-18 19:33:06 | 显示全部楼层

申请陪读,对签证有效期没有要求,这个是误传
申请短期探亲签证,才有这个有效期3个月以上的要求,估计是搞混了
深海大虾米 发表于 2013-4-18 19:40:19 | 显示全部楼层
雷猴 发表于 2013-4-18 19:33
申请陪读,对签证有效期没有要求,这个是误传
申请短期探亲签证,才有这个有效期3个月以上的要求,估计是 ...

原来都是误传,谢谢雷猴,我终于搞明白了
EllyLily 发表于 2013-8-14 09:40:09 来自手机 | 显示全部楼层
雷猴 发表于 2013-4-18 19:31
结婚就可以了

如果对方是学生,没有固定收入,则需要存款证明.

你好雷猴,想咨询下办家庭团聚的,我男朋友是丹麦籍20岁,我23岁,但没有同居,请问还有机会办理吗
雷猴 发表于 2013-8-14 20:23:11 | 显示全部楼层
EllyLily 发表于 2013-8-14 09:40
你好雷猴,想咨询下办家庭团聚的,我男朋友是丹麦籍20岁,我23岁,但没有同居,请问还有机会办理吗 ...

你们首先要结婚,或者同居满18个月,这是首要条件
EllyLily 发表于 2013-8-16 19:54:27 | 显示全部楼层
雷猴 发表于 2013-8-14 20:23
你们首先要结婚,或者同居满18个月,这是首要条件

谢谢雷猴!我们看了下有24岁法律,这真的会影响吗
oldfish 发表于 2013-8-16 20:07:42 | 显示全部楼层
EllyLily 发表于 2013-8-16 19:54

随便找个地方把年龄改一下就好了,没什么影响的
EllyLily 发表于 2013-8-16 20:31:43 | 显示全部楼层
oldfish 发表于 2013-8-16 20:07
随便找个地方把年龄改一下就好了,没什么影响的

丹麦人也能改?
雷猴 发表于 2013-8-18 16:54:00 | 显示全部楼层
EllyLily 发表于 2013-8-16 19:54

有影响
家庭团聚,通常要求双方满24岁
如果你男友在丹麦有正式工作,并且是紧缺职业,可以赦免24岁的要求

Ligeledes gælder der en særlig praksis i tilfælde, hvor hensynet til det danske samfunds interesse i at fastholde kvalificeret arbejdskraft taler for det. 24-års-kravet kan derfor fraviges, hvis ægtefællen i Danmark arbejder inden for et erhverv, som er på positivlisten. Læs mere om positivlisten

http://www.nyidanmark.dk/da-dk/O ... /24_aars_kravet.htm